Dodano: 2007-06-18 11:29
| th napisał(a): |
|
Na szczęście spotkaliśmy na tym odludziu bardzo miłą Panią, którą była akurat sama bez męża i na dodatek robiła impreze :D Pokazała, więc nam (...) |
Ciekawe co pokazała tak narpawdę
I czemu nie skorzystaliście z tej "imprezy" :lol: :lol: :lol:
A nuż to była jakaś dziewica :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-06-18 11:30
Mhrocznie i niebezpiecznie..splendid :wink:
taka meska wyprawa :lol:
a o ktorej ruszyliscie do Poznania?
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-06-18 11:52
Jadac przez Swarzedz? xD
No to chlopcy byliscie w "poblizu" mnie
Ladny kawalek drogi i ciekawa wyprawa jak widze :D
Kiedy powtoreczka? 
Dodano: 2007-06-18 12:07 Zmieniono: 2007-06-18 13:23
Kirke next time sie zrobi babski rowerowy rajd i tez sie popiszemy :wink:
Mozna pomarzyc, bo tu na forum jakies leniwe niewiasty na jazdy rowerem
:wink:
To zeby was wreszcie sprowokowac :twisted:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-06-18 12:22
Gdyby nie deszcz, który Was zastał może bym żałował, że mnie nie było, ale nie lubię moknąć, więc przeżyję tą stratę :wink:
A teraz mały offtop...
| ...stary opuszczony zakład psychiatryczny, który niestety już nie jest opuszczony. |
Th, co miałeś na myśli pisząc, że zakład w Owińskach nie jest już opuszczony?
Takie fajne miejsce- chciałem się tam jeszcze kiedyś wybrać z aparatem :?
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Dodano: 2007-06-18 12:37
| Kiris napisał(a): |
| Kirke next time sie zrobi babski rowerowy rajd i tez sie popiszemy :wink:
Mozna pomarzyc, bo tu na forum jakies leniwe niewiasty na jazdy rowerem :wink:
To zeby was wreszcie sprowokowac :twisted: |
To jest doskonaly pomysl!
Ja sie pisze
To by byla dopiero wyprawa :lol: :wink:
Dodano: 2007-06-18 12:41
Ja bym kiedyś pojechała na rowerach do Kiekrza, nad tamtejsze jezioro, o ile tam można się kąpać i nie świecić w nocy później
Tylko żadnych nocnych jazd, ja w ciemności prawie nic nie widzę i nie mogę nocą jechać 
Dodano: 2007-06-18 13:06 Zmieniono: 2007-06-18 13:23
ja nawet po nocy nie moge, bo brak mi przy rowerze swiatel, a kasy mi sie nie chce na to teraz wydawac
i bede pisac o tym dziadowskim swietle, az mi moze ktos sprezentuje jakis "swiatelek"
no kto chetny? :wink: :lol:
Dodano: 2007-06-18 13:19
| dymek napisał(a): |
| A teraz mały offtop...
[quote:d022cf63b9="th"]...stary opuszczony zakład psychiatryczny, który niestety już nie jest opuszczony. |
Th, co miałeś na myśli pisząc, że zakład w Owińskach nie jest już opuszczony?
Takie fajne miejsce- chciałem się tam jeszcze kiedyś wybrać z aparatem :?[/quote:d022cf63b9]
Wpadliśmy do Owińska szukając tego opuszczonego zakładu. No i w końcu znaleźliśmy go, ale był zamknięty. W środku były samochody. Były rozstawione nawet jakies parasole i stoły ogrodowe a budynki wyglądały na używane. Tubylcy potwierdzili, że to jest "Ten" zakłąd psychiatryczny.
A deszcz nas nie męczył. Po drodzy 2 razy sie na Niego natkneliśmy i 2 razy po prostu go przeczekaliśmy.
Z tego co wiem o wiele wiecej padało w Poznaniu niż w jego pobliżu.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-06-18 13:35
Miał być mały offtop, ale muszę kontynuować :wink:
| Wpadliśmy do Owińska szukając tego opuszczonego zakładu. No i w końcu znaleźliśmy go, ale był zamknięty. W środku były samochody. Były rozstawione nawet jakies parasole i stoły ogrodowe a budynki wyglądały na używane. Tubylcy potwierdzili, że to jest "Ten" zakłąd psychiatryczny. |
Oczywiście wiedzieliście, że w Owińskach są dwa budynki noszące nazwę/przydomek 'psychiatryka'...? Gdy ja tam byłem pierwszy raz (i dotąd jedyny) z kumplem też odnaleźliśmy zakład- obok kościoła- i okazał się działającym. Tubylcy nam również potwierdzili, że to jest to czego szukamy. Ale trochę zdziwieni faktem, że ruinę można tak szybko odrestaurować i przywrócić do użytku szukaliśmy dalej i znaleźliśmy tą właściwą w Owińskim parku/lasku, czy jak by tego skupiska drzew nie nazwać.
Zresztą stan tego 'właściwego' psychiatryka wskazywał wtedy na to, że nie dałoby się go odrestaurować, a najwyżej wyburzyć- co za tym idzie, być może znaleźliście to, co my na początku.
[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]
Dodano: 2007-06-18 13:54
Nonce rajdy to porazka :lol:
Przylaczam sie do wypowiedzi minawi propo podrozy nocnych xD 
Dodano: 2007-06-18 14:06
| Miał być mały offtop, ale muszę kontynuować :wink:
[quote:7d5d3bad92="th"]Wpadliśmy do Owińska szukając tego opuszczonego zakładu. No i w końcu znaleźliśmy go, ale był zamknięty. W środku były samochody. Były rozstawione nawet jakies parasole i stoły ogrodowe a budynki wyglądały na używane. Tubylcy potwierdzili, że to jest "Ten" zakłąd psychiatryczny. |
Oczywiście wiedzieliście, że w Owińskach są dwa budynki noszące nazwę/przydomek 'psychiatryka'...? Gdy ja tam byłem pierwszy raz (i dotąd jedyny) z kumplem też odnaleźliśmy zakład- obok kościoła- i okazał się działającym. Tubylcy nam również potwierdzili, że to jest to czego szukamy. Ale trochę zdziwieni faktem, że ruinę można tak szybko odrestaurować i przywrócić do użytku szukaliśmy dalej i znaleźliśmy tą właściwą w Owińskim parku/lasku, czy jak by tego skupiska drzew nie nazwać.
Zresztą stan tego 'właściwego' psychiatryka wskazywał wtedy na to, że nie dałoby się go odrestaurować, a najwyżej wyburzyć- co za tym idzie, być może znaleźliście to, co my na początku.[/quote:7d5d3bad92]
Widać zabrakło Ciebie w naszej grupie. My także szukalśmy dalej jakiegoś innego zakładu, ale nie mogliśmy nic znaleźć. I zrezygnowaliśmy z poszukiwań dalszych na rzecz dziewic na wzgórzu.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-06-18 14:50
| I zrezygnowaliśmy z poszukiwań dalszych na rzecz dziewic na wzgórzu. |
Których to zresztą...
| Nie dosyć ,że nie było żadnych dziewic w pobliżu... |
...również nie znaleźliście :lol:
Może następnym razem uda mi się wybrać z Wami :wink:
Tylko wybierzcie się bardziej na północny zachód od Poznania
Dodano: 2007-06-18 14:53
|
Może następnym razem uda mi się wybrać z Wami :wink: Tylko wybierzcie się bardziej na północny zachód od Poznania ![]() |
Popieram! Dlatego wspomniałam o Kiekrzu
Dodano: 2007-06-18 17:06 Zmieniono: 2007-06-18 17:12
| HANAHHH napisał(a): |
|
Gdybym tylko bliżej mieszkała...zapewne bym tam pierwsza w kolejce na takie wypady była jednakże kilkaset kilometrów dzieli mnie od was!!! |
Uh... szkoda to dla nas wielka, ale w końcu udało nam się trafić. Lokalizację "P-wy" jako Pniewy odczytałem, a to już prawie okolica
PS Zdjęcia wrzucę jutro z pracy, może nawet mapkę z trasą jeśli będę miał czas ją zrobić. Na razie nie mogę sobie przypomnieć gdzie posiałem gps'a a bez niego nie zgram trasy
Fuck you dude!
Dodano: 2007-06-18 17:11
a ja sie podlaczam do dymkowego offtopa -jedzmy do owinsk do psychiatryka